Duizenden mooie en handige baby- en zwangerschapsartikelen.

Word je tante? Waar ga jij een kraampakket kopen?

pexels-victoria-borodinova-1648377

Je zus heeft pas aangekondigd dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Hoe bijzonder is dat je straks een neefje of nichtje mag verwelkomen en dat je het mag zien opgroeien tot een eigen persoon? Hoewel je zus nog maar net zwanger is en de baby voorlopig niet geboren wordt, ben je al druk bezig met de voorbereidingen en leef je toe naar de komst van de kleine. Met als belangrijkste vraag: wat ga ik voor kraampakket kopen? 

In deze blog nemen we je mee in jouw voorbereidingen naar de geboorte van je neefje of nichtje, terwijl je nadenkt over het kraampakket dat je wilt kopen. We inspireren je met leuke ideeën van Geboortegift, waarmee jij straks de baby welkom heet in de familie. 

Een kraampakket kopen vol praktische én leuke babyspullen

Wil je een kraampakket kopen? Dan denk je aan de meest essentiële producten die de kleine in de eerste maanden nodig heeft en die in het pakket moeten zitten. Bij het kopen van een kraampakket zijn praktische artikelen altijd welkom als je het de nieuwbakken ouders vraagt. Je zult zien dat een pak luiers, babypoeder en crèmepjes goed van pas komen, zeker tijdens de eerste weken na de geboorte van het kindje. 

Maar een kraampakket maak je helemaal af met mooie kleertjes waarin je het kindje wilt steken en schattige knuffels die de baby omringen. Met het kopen van een lief rompertje of een kleine muts wordt de komst van de baby werkelijkheid en gaat de nieuwe situatie voor de aanstaande ouders echt leven. En niet alleen voor hun, ook jij krijgt straks een nieuwe rol als tante toebedeeld, terwijl je vol trots naar de baby van je zus kijkt. Dat wil je toch bezegelen door een mooi kraampakket te kopen?

Inspiratie opdoen voor een kraampakket

Met het kopen van een kraampakket verras je je zus met een compleet en origineel cadeau. Hoe leuk is het bijvoorbeeld een pakket samen te stellen met de instructie iedere dag één cadeautje uit te pakken. Zo houd je de spanning hoog voor de jonge ouders die je telkens opnieuw verrast. Ze krijgen met het kraampakket de babyspullen die ze nodig hebben voor de kleine. En kom je er zelf niet helemaal uit welke producten je moet kopen die je in het kraampakket wilt stoppen? Dan hebben we leuke ideeën om een volledig kraampakket te kopen bij Geboortegift:

  • Een klein koffertje dat ingepakt is met de leukste kleertjes, een schattige knuffel en met praktische cadeaus. Het koffertje is handig en ziet er super leuk uit, maar je kunt het ook zien als een soort symbolisch gebaar. Je geeft je nieuwe neefje of nichtje een koffertje, waarmee hij zijn reis door het leven begint. Nu misschien gevuld met praktische babyartikelen, maar over een paar jaar met schoolboekjes en speelgoed voor een reislustige en avontuurlijke kleuter.
  • Wil je voor origineel gaan, dan kun je een luiertaart kopen. Een taart? Ja een taart, gemaakt van luiers. Want luiers zijn toch wel een van de eerste levensbehoeften voor de pasgeboren telg en de ouders. En anders dan een pak luiers, maak je er nu een leuk kraampakket van. Want de luiertaart in de vorm van een taart, scooter of auto is samengesteld uit luiers, babydoeken, flesjes en een leuke knuffel. Dus je geeft niet zomaar een luiertaart cadeau, het kraampakket dat je koopt is compleet met allerlei benodigdheden voor de baby.
  • Heb je moeite met het samenstellen van een origineel kraampakket voor je zus en de kleine? In het assortiment kun je kant-en-klare pakketten kopen die vol zitten met praktische producten en leuke hebbedingen. Wil je er toch een eigen draai aangeven, dan kun je het kraampakket dat je wilt kopen, samenstellen met producten uit het assortiment. Je wordt op weg geholpen, terwijl je leuke producten uitzoekt voor in het kraampakket. 
  • En om hier nog meer een eigen draai aan te geven, personaliseer je je kraampakket met de naam van je neefje of nichtje. Dan is het wel belangrijk om te achterhalen hoe die naam straks gaat klinken. Een goede reden om alvast bij je zus los te peuteren hoe ze het kindje wil noemen.

Een kraampakket kopen? Ga naar Geboortegift

Ben je geïnspireerd door de leuke babycadeaus van Geboortegift en wil je een kraampakket kopen? In het assortiment vind je mooie producten waarmee je een origineel kraampakket of luiertaart samenstelt. En ook heb je de keuze uit pakketten die al zijn samengesteld door de creatieve experts van Geboortegift. Verras je zus met een origineel en compleet kraampakket dat je koopt bij Geboortegift, een leuke manier om je tantezegger te ontmoeten en welkom te heten in de familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *