FOOD&LIFESTYLE

WOOLY LAMB NACHTLAMPJE

Look at this cutie! Ik mocht dit lampje testen voor de webshop Dreumes enzo. Het is een lampje met een timer erin. Ideaal voor op de kinderkamer.

 

WOOLY LAMB

Het lampje is van goede kwaliteit en is ook nog eens heel stevig. Handig mocht het lampje een keer per ongeluk vallen. Je kan hem overal neerzetten, het lampje staat overal leuk! Wij vinden hem vooral heel schattig. Met zijn lange wimpers en grappige staartje en oortjes is het echt ons lievelingslampje geworden!

Specificaties

Materiaal: 100% PVC, ftalaat en BPA vrij
Afmeting: 15×12.5 cm
Kleur: Wit
Merk: Land of Kids

 

Hoe werkt het?

Het lampje is voorzien van een ingebouwde tijdschakelaar. Na twintig minuten gaat het lampje vanzelf uit, ideaal als je kindje naar bed gaat. Je drukt op het knopje aan de onderkant en het lampje gaat aan. (De twintig minuten gaan dan gelijk in) Druk je nog een keer dan gaat het lampje meteen uit.

 

Mijn ervaring

Ik heb het nu een paar weken getest en het bevalt Milan en mij heel erg goed! Als hij naar bed gaat doe ik het lampje aan en na twintig minuten schakelt hij vanzelf weer uit. Ideaal voor Milan om in slaap te komen omdat hij soms best een beetje bang is in het donker. Het is ook nog eens duurzaam, omdat er een batterij in zit en je lampje niet de hele nacht brand.

Een echte aanrader dus! En ook heel erg leuk om cadeau te doen aan een vriendin, collega of zus.

Ben je al enthousiast? Klik HIER om het lampje te shoppen!
Klik HIER om een kijkje te nemen in de gehele webshop.

Liefs, Linsey

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *