Duizenden mooie en handige baby- en zwangerschapsartikelen.

Wat zijn leuke babyshower cadeaus?

baby-g1b87dd425_640

Ik vind babyshowers echt één van de leukste feestjes die er bestaan. Elke reden voor een feestje is natuurlijk leuk en je kunt niet genoeg feestjes bijwonen of organiseren, maar babyshowers en gender reveal feestjes staan toch wel bovenaan mijn lijstje. Samen met bruiloften natuurlijk, want wie houdt er nu niet van bruiloften? In dit artikel geef ik je tips voor leuke babyshower cadeaus.

De leukste cadeaus om op een babyshower te geven

De leukste babyshower cadeaus zijn natuurlijk de cadeaus die uniek zijn, zoals een gepersonaliseerd kraamcadeau of zelfgemaakt kraamcadeau. Uit eigen ervaring weet ik dat je met alle cadeaus blij bent en dat ze een plekje krijgen in je huis, op de babykamer, bij de commode of in de kledingkast van jouw baby. De belangrijkste waarde van het cadeau is dat het door jou gegeven is, dit maakt het een bijzonder cadeau. Ongeacht wat het is. Natuurlijk zijn er wel cadeaus die je vaker gebruikt dan andere. Sommige dingen gaan langer mee zoals bijvoorbeeld speelgoed of beddengoed. Kleertjes, daar groeien baby’s sneller uit. Hieronder geef ik je een aantal tips over wat leuke babyshower cadeaus zijn die langer mee gaan en ook geef ik je een aantal tips voor kraam cadeaus die wat korter mee gaan, omdat het bijvoorbeeld gebruiksvoorwerpen zijn. 

Kraam cadeaus die langer mee gaan

  • Een (gepersonaliseerd) krukje. Een krukje met een mooie opdruk of de naam van de baby erop of zelfs een setje met tafel en stoeltje. Je kunt er zelf voor kiezen of je deze wilt personaliseren en of je dat zelf wilt doen of wilt laten doen. Wanneer je hem niet personaliseert maar bijvoorbeeld kiest voor een mooie opdruk dan is het in de toekomst ook nog geschikt voor een eventueel broertje of zusje. Hier kun je dus echt nog jaren plezier van hebben.
  • Een spaarpotje. Eerst kunnen ouders, grootouders en ooms en tantes sparen voor de baby. Later als hij of zij groter is kan hij/zij zelf gaan sparen.
  • Een rugzakje. Eventueel kun je hier ook een brood/fruitbakje bij doen en een drinkbeker. Leuk om mee te nemen naar de opvang of naar opa en oma en later voor mee naar de peuterspeelzaal en basisschool.
  • Een herinneringendoos is ook een mooi cadeau om te geven. Hier kunnen de ouders ‘’eerste dingen’’ in bewaren zoals het eerste speentje, het eerste mutsje etc. Zo kan alles mooi op één plek bewaard worden en raakt er niks kwijt

Kraam cadeaus die korter mee gaan maar zeker net zo leuk zijn

  • Een luiertaart, je kunt deze zelf maken of online bestellen. Tegenwoordig heb je luiertaarten in allerlei soorten en maten. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Geen saaie luiertaart dus maar een echte eye catcher. Bijna zonde om hem te gebruiken
  • Kleertjes, ook al groeien baby’s snel, toch is het echt heel erg leuk om kleertjes te geven. Mocht je twijfelen over de maat dan kun je dit altijd aan de ouders vragen. 
  • Verzorgingsproducten gaan ook ontzettend snel, voordat je het weet is er weer een tube of fles leeg. Ik weet zeker dat je de ouders én baby hier heel erg blij mee maakt. Vergeet niet te vragen welke producten zij gebruiken dan kun je hier mooi op aansluiten met jouw cadeau

Ik hoop dat je dit artikel leuk vond om te lezen en dat ik je heb kunnen inspireren over wat leuke babyshowercadeaus zijn. Ik ben benieuwd wat jij gaat kopen als je weer een babyshower hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *