TIPSENTRICKS

VANISH OXI ACTION

Hier weer een tip voor de mama’s: Vanish Oxi Action. Ik denk dat de meeste het product al wel kennen maar voor de mama’s die het nog niet kennen hier de gouden tip tegen vlekken in kinderkleding.
Is je kindje doorgelekt of heb je last van melkvlekken in de kleding van je kindje? Speelt je zoon of dochter graag buiten en heb je last van grasvlekken of moddervlekken? Ik heb een goede oplossing om de kleding van je kindje er weer vlek vrij uit te laten zien!

 

 Hoe gebruik je het product?

1. Vlek plaatselijk insmeren met Vanish.
Maak de plaats waar de plek zit vochtig met een beetje water. Doe er daarna een beetje Vanish op en laat het even intrekken.
Doe daarna de kleding in de wasmachine. En de vlek is eruit!

2. Kleding in een emmer laten weken.
Stel dat je kindje is doorgelekt en er zitten allemaal vlekken op de kleding dan doe je de kleding in een emmer
doe daar water in en een schep Vanish laat dit een uurtje intrekken en doe het daarna in de wasmachine. Alle vlekken zijn eruit!

3. Een schep Vanish in de wasmachine.
Ik doe vaak bij witte kleding van mijn zoon een schep Vanish in de wasmachine zo blijft zijn kleding mooi wit en eventuele vlekken gaan eruit. Zoals bijvoorbeeld gele vlekken van melk.

Voor de mama’s die dit nog niet kennen het werkt echt! Vanish Oxi Action is bij verschillende supermarkten en drogisterijen te koop.

Liefs, Linsey

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *