MAMA-TIJD

REVIEW GARNIER MICELLAIRE REINIGINGSGEL

Laatst kocht ik de nieuwe Garnier Skin Active Micellaire reinigingsgel. Ik heb deze getest en ik ben er heel erg enthousiast over! Ik gebruikte de Micellaire reiniging al lang maar dan in de water vorm en nu hebben ze deze gel op de markt gebracht. Het zijn hele fijne producten met twee lijnen: Één voor de gevoelige & gemengde huid en één voor de gevoelige huid.

De Micellaire reinigingsgel

De Micellaire gel is een gel die je gezicht reinigt, verzacht en je make-up verwijderd. De verpakking ziet er clean en simpel uit en is uitgevoerd in een flacon met pompje. 1 of 2 keer pompen is al genoeg voor de reining van je huid.
Het product is verkrijgbaar bij verschillende drogisten bijvoorbeeld de Etos of Kruidvat.

 

De micellen trekken als een magneet onzuiverheden, talg en make-up aan, waardoor je huid binnen no-time heerlijk schoon is!

 

Hoe werkt het?

Je maakt je gezicht vochtig met water. Daarna doe je 1 of 2 pompjes van het product op je hand en zorgt dat op allebei je handpalmen een beetje van het product zit. Je zal merken dat het een beetje gaat schuimen. Vervolgens ga je met je handen over je gezicht, lippen, en ogen. Maak rond draaiende bewegingen en doe dit gewoon zoals je je gezicht normaal zal wassen. Vervolgens spoel je je gezicht af met water. En ECHT WAAR al je make-up is weg!

TIP!

Makkelijk te gebruiken onder de douche. Zo heb je je gezicht in één keer gereinigd!

Wat zit er allemaal in?

Het product bevat geen parfum, geen parabenen en geen minerale olie. Wel zit er druivenwater in.

Mijn ervaring.

Ik vindt het een fijn product: je stapt onder de douche en reinigt je gezicht. Je make-up is van je gezicht af en je huid voelt schoon aan.
Het enige nadeel vindt ik dat er “sles” in zit dit droogt de huid uit. Aangezien ik al een droge huid heb voelt het wat droog aan. Met de juiste dag/nacht crème hydrateer ik mijn huid weer.

Ik moet zeggen dat ik hier heel blij mee ben. Je hebt binnen een paar seconde je make-up verwijderd en je bent klaar om naar bed te gaan. Geen poespas met watjes en washandjes. Ideaal dus om snel je gezicht te reinigen! En dat ook nog eens met 1 product. Je hebt geen verschillende producten nodig ideaal als je weinig tijd hebt.

Liefs, Linsey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *