FOOD&LIFESTYLE

WICKY WATER MET FRUIT

WICKY WATER MET FRUIT

Wij proberen onze zoon zo suikervrij mogelijk te laten eten en drinken. Tegenwoordig wordt er op scholen en andere kinderverblijven steeds meer gelet op de verschillende sappen en drankjes. Er komt steeds vaker overgewicht bij kleintjes voor en door goed op het eten en drinken te letten kan dit voorkomen worden.

Je kindje moet op een dag zo’n 1 liter vocht binnen krijgen. Dit is lastig als je kindje geen water of thee wilt drinken en met 2 bekertjes melk kom je daar niet aan. Je wilt je kindje ook geen vruchtensappen/limonade laten drinken die veel suikers bevatten.

Maar nu is er iets nieuws op de markt! Wicky water met fruit, een suikervrije variant van Wicky die alleen uit natuurlijke producten bestaat; het bevat geen kunstmatige zoetstoffen, geen stevia en geen toegevoegde suikers. Ideaal voor je kindje om te drinken. Zo krijgt je kindje geen extra suikers binnen zoals bij andere kinderlimonade en smaakt het ook nog eens lekker! Het heeft een subtiele smaak die niet zoet is. Wicky water met fruit is verpakt in handige meeneem pakjes zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Ideaal voor naar school, voor thuis of als je een dag op pad gaat. Zo krijgt je kindje voldoende vocht binnen zonder teveel onnodige suikers binnen te krijgen.

Het assortiment bestaat uit drie verschillende smaken:
Rode druif/Aardbei Peer/Appel en Perzil/Witte druif.

Wist je dat?!
Een pakje Wicky Water met Fruit slechts 2 gram van nature aanwezige suiker – uit fruitsap bevat.

Zo wordt water een drinken een feestje!

Wicky water en fruit is vanaf nu verkrijgbaar bij de Albert Heijn.

Zijn jullie ook zo enthousiast over dit nieuwe product van Wicky? Laat het dan even weten hier onder in de comments ik ben benieuwd of jullie er ook zo enthousiast over zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *