MAMAPRAAT

MIJN STRIJD TEGEN DE KILO’S

Ik heb altijd heel erg geschommeld met mijn gewicht. Zelfs voordat ik moeder werd was dit erg wisselend. Ik heb nou eenmaal aanleg om snel aan te komen helaas. Na de bevalling was mijn gewicht op zijn hoogst. En vorig jaar besloot ik om gedag te zeggen tegen deze vervelende kilo’s.

Maar hoe begin je?

Maar waar moet je beginnen? Ik dacht in het begin, letten op mijn voeding is al een hele stap. Geen snoep, koek en chips meer maar meer groentes en fruit.  Uiteindelijk ben ik -5 kilo afgevallen, maar nog zat ik niet lekker in mijn vel. Ik voelde mij futloos en niet fijn.

Newborn Fit Mama

Ik volgde Kimberly al een tijdje op Instagram en ik zag altijd foto’s van moeders die waren afgevallen en lekkerder in hun vel zaten. Tot er op een dag nog een plekje vrij was in het programma! Ik dacht dit is mijn kans en ik heb meteen gebeld. Dit was de beste keus ooit! Want ik had niet verwacht dat ik mij door dit programma zo geweldig ging voelen.

Het programma wordt aangepast aan jou eetpatroon en sport niveau. Het programma duurt twaalf weken en je hebt 1 sessie in de week. Het is echt heel erg goed te volgen want je mag gewoon nog eten, maar bewuster en gezonder. Bovendien ga je aan de slag met leuke workouts. Tijdens de sessie met Kimberly bespreek je alles waar je mee zit plus krijg je tips en elke week nieuwe oefeningen om mee aan de slag te gaan. Zo heb je een stok achter de deur en dit heeft bij mij heel erg geholpen!

Kimberly is een fijne coach. Ze staat altijd voor je klaar als je met problemen zit of iets niet lekker gaat. Het is een topper!

Nu ik klaar ben met het programma weet ik precies hoe ik verder moet gaan. Je leert in twaalf weken zoveel dat je in die Lifestyle door kan gaan. Ik ben zo blij dat ik hieraan mee heb gedaan en ik kan het elke moeder aanraden. Het werkt echt goed en het is ook fijn dat het geen crash dieet is. Je valt op een gezonde manier af en je kan er gewoon mee doorgaan. Juist omdat je zoveel leert dat je weet wat wel en niet kan. Dus mama’s ik zou zeker even een kijkje nemen bij Newborn Fit Mama.

Het resultaat

Het resultaat mag er zijn! Ik had nooit verwacht om zoveel kilo’s af te vallen. In centimeters is er ook heel wat af dus ik ben verschrikkelijk blij. Ik ben met het programma -8 kilo afgevallen en -9 centimeter kwijt! Ik ben zo blij met het resultaat en ik zal ook zeker doorgaan om nog meer af te vallen. Het belangrijkste vindt ik wel dat ik weer lekker in mijn vel zit!

Ik ben in totaal -13 kilo afgevallen.

Wil je ook kilo’s kwijtraken en weer lekker fit zijn? Kijk dan zeker even bij New Born Fit Mama . Of ga gewoon lekker zelf aan de slag. Als je eenmaal de knop omzet gaat het je zeker lukken!

Liefs, Linsey

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *