gezond tussendoortjes kind
FOOD&LIFESTYLE

LOVE MY VEGGIES

Love my Veggies heeft mij vanaf het begin dat het op de markt kwam al geïnteresseerd. Ik denk dat veel moeders het lastig vinden om verschillende tussendoortjes te geven aan hun kleintje. Je geeft al snel een koekje of een snoepje, terwijl je toch niet wilt dat je kids teveel suikers binnenkrijgen. Deze verantwoorde snacks kan je gerust geven.

 

Love my Veggies

Love my Veggies staat voor 100% natuurlijk en biologisch. Ze werken met groenten en fruit zonder toegevoegde suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Voor de meeste biologische merken betaal je best veel geld. Love my Veggies is qua prijs zeer aantrekkelijk dus zeker de moeite waard om het eens uit te testen! Het brein achter dit mooie merk zijn de twee zussen Kelly en Kim.

Hoe kwamen ze op dit idee?

Nadat Jorenth geboren was, is Kelly zich gaan verdiepen in gezond eten voor baby’s. Waarom was Nederland nog niet zo ver als Amerika? Elke maand werd er een lading besteld in Amerika om de gezonde voeding deze kant op te halen. Door de geboorte van Luuk, kwam Kim voor hetzelfde dilemma te staan.  Op een zondag in de tuin bedachten we ineens heel ambitieus, waarom beginnen we niet “gewoon” zelf een lijn met gezonde snacks voor baby’s.  We stapten samen in een hele nieuwe wereld en mogen nu met trots zeggen dat Love My Veggies op de markt is met een viertal producten. Onze producten bevatten altijd groente en fruit. Dat is namelijk ook hoe we aan de naam Love My Veggies zijn gekomen. Groenten zijn leuk!

 

Wij zijn zussen, vriendinnen, allebei moeder en nu ook nog eens collega’s. Een gedurfde combinatie die voor ons geweldig uitpakt.

 

Assortiment

Het assortiment bestaat uit verschillende producten. Love my Veggies concentreert zich op ontbijt en tussendoortjes.

  • Mini Muesli in twee smaken: Biet & appel en wortel & banaan
  • Hartjes ontbijt: Biet & aardbei
  • Snoepsterren: Biet, aardbei & banaan en mango & pompoen
  • Smulstengels: Maïs & banaan
  • Wafeltjes: Pompoen & banaan
  • Pap: Rijstebloem pap, 5-granen pap en bomvol granen pap

 

 

Love my Veggies verkoopt ook nog leuke accessoires, zoals een handige shopper en een leuk bord voor je kleintje. Het assortiment word steeds meer uitgebreid, dus houd zeker even Love my Veggies in de gaten voor nieuwe producten!

Love my Veggies is te koop bij diverse supermarkten en in hun eigen webshop.

 

Liefs, Linsey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *