FOOD&LIFESTYLE

DE KLEINE KEUKEN – KOEKJES

Laatst maakte ik al een artikel over het broodbeleg van de Kleine Keuken waar ik veel leuke reacties op heb gehad. Ik ga nu meer vertellen over de koekjes die de Kleine Keuken verkoopt.

De meeste koekjes bevatten veel suikers maar deze zachte koekjes van de Kleine Keuken zijn gezoet met appel en bevatten geen toegevoegde suikers of palmvet en zijn gemaakt van volkoren tarwe. De koekjes zijn geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden maar zijn ook lekker voor kindjes die al wat ouder zijn. De koekjes zijn biologisch en zitten ook nog eens boordevol vitaminen, mineralen en gezonde vetten.

 

BIO ZACHTE BABYKOEKJES

De zachte babykoekjes zijn lekker zacht dus ideaal voor kleintjes. De koekjes zijn niet te groot dus handig voor kleintje om vast te houden. Je kan het koekje ook met opvolgmelk of borstvoeding geven als je kindje nog niet uit het knuistje kan eten.

Wat zit er in?

Ingrediënten: geconcentreerd appelsap* (32%), volkoren TARWEmeel*, rijstmeel*, plantaardige oliën en vetten* (zonnebloem*, cacao*), mager MELKpoeder*, mineralen (calcium, magnesium), rijsmiddelen (ammoniumcarbonaten, natriumwaterstofcarbonaat), natuurlijk Bourbon vanille aroma*, vitamine B1, emulgator (zonnebloemlecithine), voedingszuur (citroenzuur), natuurlijk aroma.

Al deze ingrediënten zijn van biologische oorsprong en gemaakt in een bedrijf waar soja, lupine, eieren en noten worden verwerkt.  

 

Hier de verschillende koekjes die de Kleine Keuken verkoopt :

  • BIO ZACHTE BABYKOEKJES – 150 gram, 6×2 koekjes
  • BIO SUPERHELDJES – 150 gram, 6 verpakte koekjes
  • BIO LETTERKOEKJES – 80 gram, 4×8 koekjes
  • BIO ROZIJNENRAKKERS – 150 gram, 6×2 rakkers
  • BIO MEERGRANENMAKKERS – 150 gram, 6×2 rakkers

Het is een ruim assortiment met verschillende koekjes en ze zijn ook nog eens zoals ik al schreef zonder toegevoegde suikers. Ik ben helemaal fan van de Kleine Keuken en ik blijf er echt bij dat het een heel fijn merk is met hele goede producten. Zo heb je geen schuldgevoel tegen over je kleintje als hij/zij eens een koekje wilt. (natuurlijk wel met mate)

Neem snel een kijkje op de website van de Kleine Keuken of in één van de winkels waar het word verkocht. En ik wens alle kleintjes veel smikkel plezier!

Voor meer informatie KLIK HIER!

Liefs, Linsey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *