Duizenden mooie en handige baby- en zwangerschapsartikelen.

De leukste en beste driewielers voor jouw kind

  • Home
  • Fietsen
Afbeelding1

Kinderen ontwikkelen vaak enorm snel, erg leuk natuurlijk, maar voor je het weet rennen ze rond. Het liefst spelen ze de hele dag, binnen of buiten, het maakt ze niet uit. Een driewieler is een erg leuk stuk speelgoed om plezier mee te hebben, maar het is ook goed voor hun ontwikkeling. Een driewieler is namelijk een handig hulpje bij het leren lopen. Ze geven nog wat ondersteuning terwijl het kind leert hoe je je benen gebruikt om vooruit te komen. Daarnaast is het een handig opstapje naar later een grotere fiets. Een driewieler kun je al gebruiken als je kindje een jaar oud is. Daarom is het ook een erg leuk kado bij een babyshower, een kraambezoek of de eerste verjaardag van een kindje. Er zijn veel soorten en maten driewielers te vinden, zodat er voor ieder kind een passende tussen zit. De leukste en beste driewielers voor jouw kind, dat is waar je naar op zoek bent natuurlijk. Lees hier meer over driewielers voor je kind.

Wanneer kan een kindje op een driewieler

Zoals al even genoemd, kan een kindje vanaf ongeveer een jaar al op een driewieler. Maar voor ieder kind is dit natuurlijk anders. Het hangt er heel erg vanaf wat je kindje al kan en hoe stabiel ze kunnen zitten. Ook hangt het er vanaf wat voor driewieler je hebt. Je hebt hele kleine, lage driewielers zonder trappers. Eigenlijk heet dit een loopfiets, maar deze heeft ook drie wielen. Hier kan een kindje vanaf ongeveer een jaar al op. Maar er zijn ook wat grotere driewielers met trappers en hiervoor moet het kindje wat ouder zijn. Denk aan een jaar of twee. Een kindje moet een paar dingen kunnen en dan weet je dat ze klaar zijn om op een driewieler te kunnen rijden. Dit zijn kracht in de benen, goede samenwerking tussen armen en benen en een goede oog-hand coördinatie. Als je kindje dit goed beheerst dan kunnen ze gemakkelijk op een driewieler rondrijden.

Verschillende soorten driewielers

Er zijn dus verschillende soorten driewielers die je kunt aanschaffen voor je kindje. Als je op zoek bent naar de leukste en beste driewielers voor jouw kind, dan is er dus genoeg keuze. Zo zijn er driewielers met een duwstang. Dan kun je als ouders meehelpen met duwen. En er zijn driewielers zonder zo’n stang. Sommige hebben een veiligheidsgordel, zodat je kindje vast kan zitten. Dit is extra veilig. Er zijn kleinere driewielers en grotere driewielers voor de verschillende leeftijden. Ook komen driewielers in allerlei materialen, denk aan metaal, kunststof of hout. Een ruim assortiment dus!

Een driewieler kopen

Een driewieler is een leuk kado om te geven aan een kindje. Of dit nu je eigen kind is of die van een kennis. De leukste en beste driewielers voor jouw kind vind je in het ruime assortiment driewielers voor kinderen. Er is genoeg keuze, dus voor ieder kindje is een geschikte driewieler te vinden. Een leuk stuk speelgoed dat ook nog eens goed is voor de ontwikkeling van een kind. De perfecte combi in speelgoed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *