Duizenden mooie en handige baby- en zwangerschapsartikelen.

Alles wat je nodig hebt voor je pasgeboren baby

anastasia-shageeva-FeMYHVMdQEA-unsplash

Zo, je verwacht een baby! Gefeliciteerd! Als de opwinding eenmaal is ingetreden en de realiteit van het thuisbrengen van een nieuwe bundel vreugde begint door te dringen, kun je jezelf de vraag stellen: wat moet ik klaar hebben staan voor mijn pasgeborene? Wij hebben het voor je geregeld. Hier is een overzicht van alles wat je nodig hebt voor je kleintje. 

Wieg & Matras 

Het eerste item op elk boodschappenlijstje voor pasgeborenen moet een wieg en matras zijn. Dit is de plaats waar je kind zal slapen, dus is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het aan alle veiligheidsnormen voldoet. Niet alleen de wieg zelf moet veilig zijn, maar ook de matras; als die niet stevig genoeg is, kan je baby in zijn slaap stikken. Probeer zo mogelijk een wieg te kopen met verstelbare hoogtes; dat maakt het leven gemakkelijker als je baby groter wordt en begint te leren zitten of staan. 

Luiertafel en luieremmer 

Je zult snel leren dat baby’s veel luiers gebruiken en dat een handige plek om ze te verschonen essentieel is. Investeer in een luiertafel die stevig genoeg is om je kind te houden zonder om te vallen, plus een opbergruimte eronder waar je luiers en doekjes bij de hand kunt houden. Vergeet ook niet een luieremmer aan te schaffen – die is ideaal om geurtjes tegen te gaan en vuile luiers uit het zicht te houden tot ze op de juiste manier kunnen worden weggegooid. 

Kleding en doeken 

Pasgeborenen gaan snel door hun kleding heen – vooral als ze snel spugen! Om je hierop voor te bereiden kun je een voorraad onesies en swaddles aanleggen (die zijn geweldig om baby’s warm te houden). Als je kleding uitzoekt, zoek dan naar artikelen van ademende materialen zoals katoen, zodat je kleintje het tijdens de warmere maanden niet te warm krijgt. Vergeet ook niet om ze in de winter niet te warm aan te kleden – zelfs als het buiten koud is, genereren baby’s hun eigen warmte!

Tip: newborn set met mutsje 

Conclusie: 

Met deze paar artikelen alleen al ben je goed op weg om alles te hebben wat je nodig hebt voordat je pasgeborene arriveert! Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die je na verloop van tijd nodig zult hebben als je kleintje ouder wordt – maar als je deze basiszaken van je lijstje hebt afgevinkt, zul je met een gerust hart kunnen weten dat je pasgeborene een veilige plek heeft om zijn hoofdje te laten rusten en comfortabel te blijven gedurende zijn hele leven thuis. Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *