MAMAPRAAT

2017 WHAT A YEAR!

Er is dit jaar veel gebeurd. Ik wil graag terugblikken op de dingen die wij allemaal hebben meegemaakt en wat ik in 2018 graag wil gaan doen. WHAT A YEAR!

Een nieuw begin

Dit jaar heb ik ervoor gekozen om mijn droom achterna te gaan. Ik ben namelijk begonnen met een thuisstudie, Grafisch Vormgeving. Het was een hele stap om deze keuze te maken. De laatste twee jaar stonden in het teken van de opvoeding van Milan. Toch heb ik de keuze gemaakt en ik ben er heel erg blij mee. Ik ben nog niet klaar, maar weet dat dit mijn leven zoveel leuker gaat maken. Als ik straks ga doen wat ik het leukste vind om te doen ben ik echt de gelukkigste vrouw op aarde!

Twee jaar

Milan is dit jaar alweer twee geworden. Wat gaat de tijd snel en wat heeft hij zich snel ontwikkeld. Het is zo’n bijzondere dag de verjaardag van je kind. Het word echt een mannetje met een eigen wil die kan praten en kan aangeven als hij ergens mee zit. Heel erg fijn ook voor hem. Time flies when you have kids!

Afvallen

Dit jaar heb ik ook de keuze gemaakt om iets aan mijn gewicht te doen. Met behulp van het Newborn Fit Mama programma. Dit is echt de beste keus ooit geweest! Ik ben er nog niet, maar hoe ik mij nu voel zo heb ik mij in jaren niet gevoeld.

Alleen weggeweest

Ook ben ik voor het eerst zonder man en kind weggeweest. Het was spannend, maar ook wel eens een keer fijn. Even niet zorgen, schoonmaken en opruimen! Dat was ook wel echt een hele stap voor mij omdat ik normaal altijd thuis ben.

Vernieuwde blog

En natuurlijk mijn vernieuwde blog. Dat is ook echt wel een hoogtepunt van dit jaar. Ik heb deze blog helemaal zelf gemaakt. Al mijn energie, liefde en passie zit erin.

 

Gezondheid

De gezondheid van Milan is nu ook al een stuk beter. Hij was vaak moe en ziek dus hebben wij bloed laten prikken. Hieruit bleek dat hij bloedarmoede heeft. Door een ijzer drankje voelt hij zich al stukken beter. Hij ontwikkeld zich als een speer en zit niet meer met zichzelf in de knoop. Dus dat is wel een hele opluchting dat we het nieuwe jaar ingaan met een vrolijk jongetje.

DOELEN 2018

  • Mijn opleiding afronden
  • Mijn dream job vinden
  • Mijn streefgewicht halen
  • Een cursus product fotografie

Wat zijn jullie doelen voor 2018?

 

Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling!

Liefs, Linsey

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *