TIPSENTRICKS

10x KERST SERIES/FILMS VOOR KIDS OP NETFLIX

It’s the most wonderful time of the year! Het is bijna Kerst en niks is beter om lekker in de sfeer te komen met een leuke Kerstfilm of serie. Ik kijk altijd mee met Milan als hij een film of serie kijkt er zijn tegenwoordig zulke leuke dingen voor kids en zeker op Netflix. Ik heb er 10 op een rijtje gezet.

1 Bob’s broken sleigh

Een veel te enthousiaste elf verbetert de slee van de kerstman. De upgrade van de slee is zijn cadeau aan de kerstman. Maar als hij ver van huis neerstort, heeft deze verdwaalde elf zelf wat magie nodig. Drie rare wezens helpen hem terug te keren naar de Noordpool.

Leeftijd vanaf 6 jaar.

 

2 Timmy’s kerstverrassing

Als Timmy en zijn vriendjes worden ondergesneeuwd op de dag voor kerst, maken Osbourne en Harriet er het beste van door in de kerstsfeer te komen.

Alle leeftijden.

 

3 Dreamworks – Prettige feestdagen vanuit Madagascar

Heel Madagaskar is in feeststemming in deze verhalen met thema’s als Valentijnsdag en kerstmis, waarin alle populaire dieren meespelen. Er zijn drie verschillende afleveringen.

Leeftijd vanaf 6 jaar.

 

4 Caspers griezelkerst

Als Casper nog voor de kerstdagen niet minstens één persoon bang maakt, zal de koning van de spoken hem flink op zijn kop geven.

Leeftijd vanaf 6 jaar.

 

5 A StoryBots Christmas

Bo denkt dat haar kerstcadeaus niet goed genoeg zijn en reist af naar de noordpool om de Kerstman om hulp te vragen. Daar ontdekt ze dat hij is verdwenen.

Alle leeftijden.

 

6 HoHoHo home

Oh laat de andere Moefs kennismaken met kerstvreugde. Helaas wordt de stad bijna vernietigd door zijn goedbedoelde plan.

Alle leeftijden.

 

7 Het magische Kristal

De Kerstman heeft een kristal waarmee hij zichzelf één keer per jaar bijna oneindig kan dupliceren om vanuit zijn hightech hoofdkwartier in Lapland gelijktijdig cadeautjes te bezorgen aan alle kinderen ter wereld. Basil, de kwaadaardige tweelingbroer van de Kerstman, steelt het kristal om diezelfde kinderen in zijn kwade macht te krijgen. De dappere weesjongen Yothan zal alles op het spel moeten zetten om, na een reeks spannende en spectaculaire avonturen, de kinderen en de wereld hopelijk van dat onheil te redden.

Alle leeftijden.

 

8 Santa pac’s merry berry day

Pac wil zorgen dat Berry Day de mooiste dag ooit blijft door achter het mysterie van zijn ouders te komen en het plan van Betrayus om Santa Pac te vangen, te verijdelen.

Leeftijd vanaf 6 jaar.

 

9 A very minty Christmas

De speciale ‘Kerst-komt-eraan-zuurstok’ is een belangrijk deel van Ponyland – het is het baken voor de kerstman zodat hij zijn weg naar Ponyland vindt als hij zijn jaarlijkse kerstronde maakt. Maar Minty heeft de stok per ongeluk kapot gemaakt. Oh. oh! Het zier ernaar uit dat Ponyland een sombere kerst tegemoet gaat. Minty is vastbesloten er alles aan te doen om het kerstfeest voor haar ponyvrienden te redden. Haar vrienden bedenken op hun beurt een plan om hun wanhopige vriendin op te vrolijken. Samen ontdekken zij dat een kerstfeest toch mogeljik is dankzij de liefde van goede vrienden en het grote hart van een klein, onhandige, mintgroene pony!

Alle leeftijden.

 

10 Niko 2

Animatiefilm over het rendierjongetje Niko wiens leven ingrijpend verandert wanneer de vriend van zijn moeder bij hen komt wonen

Leeftijd vanaf 6 jaar.

 

 

 

 

Veel kijk plezier!

Liefs, Linsey

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *